Waterschap Drents Overijsselse Delta Financiën, Inkoop en Recht

Financieel Expert Subsidies

De functie

Als financieel expert besteed je een groot deel van je tijd aan subsidiewerkzaamheden (o.a. voor het Blue deal-programma Zuid-Afrika). Je werkt nauw samen met de financieel adviseur subsidieprojecten en bent samen met deze collega aanspreekpunt voor financiële vraagstukken op het vlak van subsidies. Je stelt subsidieaanvragen, voortgangsrapportages en eindverantwoordingen op. Je levert een bijdrage aan een goede inbedding van de verantwoording van subsidiestromen in onze administraties, een passende informatievoorziening en een digitale en efficiënte inrichting van het werkproces. Samen met de coördinator en adviseur fondsenwerving en de financieel adviseur vorm je hét subsidieteam. Een team dat zich richt op het benutten van de subsidiekansen voor ons waterschap. Je trekt intensief op met projectmanagers en zorgt voor het samenstellen van rapportages en verantwoordingen van deze subsidieprojecten. Hierbij werk je nauw samen met je financiële collega’s die de afdeling Projectrealisatie ondersteunen en adviseren.

Ook ben je belast met andere financiële werkzaamheden. Zo is de aangifte bij de Belastingdienst onderdeel van je takenpakket en verzorg je de BTW- en de VPB-aangifte. Als financieel expert werk je nauw samen met je collega financieel experts en jullie helpen en vervangen elkaar waar nodig. In goed overleg zal je exacte takenpakket worden samengesteld.

Jouw kwaliteiten

Als Financieel expert ben je in staat accuraat, nauwgezet en zelfstandig te werken. Je bent digitaal vaardig en levert een actieve bijdrage aan het slim digitaliseren van onze werkprocessen. Je legt op elk niveau gemakkelijk contact met zowel collega’s van ons waterschap als ook met externe (partner)organisaties in Nederland en daarbuiten. Jij werkt actief mee aan het opstellen van subsidieaanvragen en zorgt, samen met je collega’s, dat de subsidieverantwoordingen voldoen aan de gestelde eisen. Dynamiek en afwisseling maken het werk voor jou boeiend en uitdagend.

Verder voldoe je aan:

  • Je hebt afgeronde HBO-opleiding in een relevante richting (bijvoorbeeld bedrijfsadministratie, bedrijfskunde of finance & control);
  • Je hebt minimaal drie jaar relevante werkervaring in een financiële functie;
  • Je bent digitaal vaardig en maakt je ICT-applicaties snel eigen;
  • Je bent sociaal, flexibel en legt makkelijk contact;          
  • Je hebt een goede beheersing van de Engelse taal.
  • Als je affiniteit hebt met voor het waterschap relevante subsidies dan vormt dat een pré. 

 

Ons aanbod

  • Afhankelijk van opleiding en ervaring bedraagt het salaris minimaal € 3.562,- en maximaal € 4.774,- (functieschaal 9) bruto per maand op basis van 36 uur;
  • Naast je salaris krijg je een individueel keuzebudget van 21% het brutosalaris per maand waarin de vakantietoeslag en eindejaarsuitkering zijn opgenomen.
  • We bieden je in eerste instantie een dienstverband voor de periode van een jaar met daarna de mogelijkheid op een contract voor onbepaalde tijd;
  • Je krijgt een reiskostenvergoeding voor woon-werk van € 0,23 per kilometer (indien van toepassing);
  • Een thuiswerkvergoeding van € 3,- netto per thuiswerkdag en een vergoeding van maximaal € 850,- om je thuiswerkplek arbo-technisch in te richten;
  • Bij ons waterschap zijn we gewend plaats en tijd onafhankelijk te werken. Om dat goed te kunnen doen liggen een laptop en telefoon voor je klaar;
  • Werken bij ons betekent vooruitdenken. Dat geldt ook voor jouw ontwikkeling. Talent, kwaliteit en ambitie, maar ook een goede balans tussen werken en leven staan bij ons centraal. Hiervoor is een persoonlijk budget beschikbaar van minimaal € 6.000,- per 5 jaar.
  • De pensioenvoorzieningen zijn verzekerd bij het ABP. Je hebt de mogelijkheid om deel te nemen aan onze collectieve verzekeringen. 

Over de afdeling

We bouwen, beschermen en bewaken dijken, zorgen voor droge voeten, voldoende en schoon water. Dat doen we voor ruim 630.000 inwoners in het gebied Assen tot Deventer. Een breed takenpakket waarvoor Financieel beheer, inkoopbeleid en juridisch advies essentieel is.   

Als Afdeling Financiën, Inkoop en Recht adviseren we de de organisatie op deze belangrijke beleidsterreinen.  

Meer informatie

Voor meer informatie over de vacature kun je contact opnemen met Margot Gossink (Teamleider financien) of met Robbert Drenth (Adviseur werving en selectie).

Solliciteren kan tot en met woensdag 2 oktober.
De 1e gesprekken staan gepland in de week van 7 oktober.

Deze vacature wordt zowel intern als extern opgengesteld.

Wij kiezen voor gelijke kansen voor iedereen. Bij gelijke geschiktheid geven wij de voorkeur aan hen die in ons arbeidsproces ondervertegenwoordigd zijn.

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.

Vacature delen op:

Referentienummer:

2024-32

Regio:

  • Drenthe
  • Overijssel

Werkuren:

Fulltime

Vacatureniveau:

HBO

Aantal uur:

32-36

Sluitingsdatum:

02-10-2024

Startdatum:

01-12-2024

Locatie:

Zwolle

Kantooradres:

Dokter van Deenweg 186 8025 BM Zwolle

Locatie: